ផលិតចំណីអាហារឲ្យមានគុណភាពខ្ពស់
- ភ្នំពេញ
រាជធានីភ្នំពេញ ៖ សហគ្រិនដែលផលិតចំណីអាហារត្រូវខិតខំពង្រឹងការផលិតរបស់ខ្លួន នៅរសៀលថ្ងៃទី៧ ខែមករា នេះ ដោយលោក អ៊ុំ សេរីវុទ្ធ អនុប្រធានមជ្ឍមណ្ឌលផលិតភាពជាតិ…
រាជធានីភ្នំពេញ ៖ សហគ្រិនដែលផលិតចំណីអាហារត្រូវខិតខំពង្រឹងការផលិតរបស់ខ្លួន នៅរសៀលថ្ងៃទី៧ ខែមករា នេះ ដោយលោក អ៊ុំ សេរីវុទ្ធ អនុប្រធានមជ្ឍមណ្ឌលផលិតភាពជាតិ…
រាជធានីភ្នំពេញ ៖ សហគ្រិនដែលផលិតចំណីអាហារត្រូវខិតខំពង្រឹងការផលិតរបស់ខ្លួន នៅរសៀលថ្ងៃទី៧ ខែមករា នេះ ដោយលោក អ៊ុំ សេរីវុទ្ធ អនុប្រធានមជ្ឍមណ្ឌលផលិតភាពជាតិ នៃក្រសួងឧស្សាហកម្មនិងសិប្បកម្ម លើកឡើងថា សហគ្រាសដែលបានអនុវត្តទៅតាមស្តង់ដា គឺមានសារៈសំខាន់ណាស់នៅក្នុងការជួយលើកកម្ពស់សុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារនៅក្នុងព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា ។
លោកបានលើកឡើងទៀតថា ការចង់ចំណេញដែលមិនគិតពីសុវត្ថិភាពអ្នកដែលទទួលទានមិនត្រឹមត្រូវទេ ព្រោះវាជាការក្បត់នឹងឧត្តមគតិរបស់ខ្លួនផង និងខុសច្បាប់របស់រដ្ឋផង ។សហគ្រិនត្រូវគិតពីប្រាក់ចំណេញហើយក៏ត្រូវគិតអំពីសុខភាពប្រជាជនដែលទិញផលិតផលរបស់យើងយកទៅទទួលទានដែរ ហើយជាពិសេសសហគ្រិនដែលផលិតចំណីអាហារត្រូវខិតខំពង្រឹងការផលិតរបស់ខ្លួនឲ្យបានល្អទាំងគុណភាពសុវត្ថិភាពសម្រាប់អ្នកទទួលទាន ។
លោកបានលើកឡើងបន្តថា ការដែលសហគ្រាសណាមួយដែលក្លែងបន្លំផ្លាកសញ្ញា ឬក៏ផលិតនូវផលិតផលក្លែងក្លាយក្រសួងនឹងធ្វើការពិនិត្យថា តើផលិតផលនេះធ្ងន់ធ្ងដល់កម្រិតណា បើធ្ងន់ធ្ងរពេកក្រសួងនឹងធ្វើការបិទសិប្បកម្មនោះតែម្ដង ៕
ចែករំលែកព័តមាននេះ