ពេលឆុងទឹកដោះគោ អ្នកដាច់ខាតត្រូវប្រយ័ត្នពីចំណុចនេះ
នៅពេលដែលអ្នកឆុងទឹកដោះគោឲ្យកូន អ្នកត្រូវតែប្រយ័ត្នពីចំនុចមួយចំនួន ទើបវាមិនប៉ះពាល់ដល់សុខភាពកូន។ ដូចនេះតើគួរតែប្រយ័ត្នពីអ្វីទៅ? នៅពេលដែលអ្នកឆុងទឹកដោះគោឲ្យកូនបៅ អ្នកគួរតែប្រើទឹកដែលមានសីតុណ្ហភាពពី៤០ដល់៥០អង្សាសេ ទើបម្សៅទឹកដោះគោអាចរលាយអស់ មិនកកជាដុំៗ។ ក្រោយពេលដែលឆុងរួច អ្នកត្រូវទុកវាឲ្យមានសីតុណ្ហភាព៣៧អង្សាសេសិនទើបឲ្យកូនបៅបាន…
ចែករំលែកព័តមាននេះ