នេះគឺជាការណែនាំដ៏ល្អមួយដើម្បីរក្សាទុកនិងបំបៅទឹកដោះម្តាយរបស់អ្នកដោយសុវត្ថិ ភាពមុនពេលបំបៅកូនរបស់អ្នក ។
ជាចុងបញ្ចប់បាក់តេរី នឹងទៅបំផ្លាញជាតិទឹកដោះម្តាយដែលអ្នកច្របាច់ទុក ប៉ុន្តែវាមានវិធី ខ្លះៗ ដើម្បីបន្ថយដំណើរការនេះ ៖
1. កាត់បន្ថយបរិមាណបាក់តេរី ដែលអាចចូលក្នុងទឹកដោះម្តាយរបស់អ្នក ដោយរក្សាស្ថានភាពស្អាតស្អំ ៖ លាងសម្អាតដៃ ក្បាលបូមទឹកដោះ និងដប មុនពេលបូម និងទុកទឹកដោះគោ ។
2.ប្រសិនបើអ្នកមិនប្រើវាភ្លាមទេ សូមដាក់ទឹកដោះម្តាយនៅក្នុងទូទឹកកក ឬធុងទឹកកក។ ភាពត្រជាក់ នឹងទៅបង្អាក់សកម្មភាពរបស់បាក់តេរី ។
3. ប្រសិនបើអ្នកប្រើធុងទឹកកកធម្មតាក្លាស្សេអ្នកត្រូវប្រាកដថាវាស្អាត (ប្រភពពី៖ Health.com.kh) ៕
ចែករំលែកព័តមាននេះ