ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ហេតុ​អ្វី​បានជា Barrley Black មាន​លក្ខណៈ​ពិសេស​ជាង​ស្រា​បៀរ​ស្ដោ​ត​ដទៃ ?

5 ឆ្នាំ មុន
  • ភ្នំពេញ

រាជធានី​ភ្នំពេញ ៖ គ្រប់​ប្រភេទ​នៃ​ស្រា​បៀរ​ស្ដោ​ត​ដែល​លោក​អ្នក​បាន​សាកល្បង ប្រាកដ​ជា​​មាន​រសជាតិ​មិន​ដូច​គ្នា​ទេ ។ ផលិតផល​ខ្លះ​ពិបាក​ទទួលទាន , ធ្វើ​ឆាប់​ស្រវឹង និង​មិន​សូវ​មាន​រសជាតិ​ជាដើម តែ​ឥឡូវនេះ​យើង​សូម​ណែនាំ​នូវ​ស្រា​បៀរ​ស្ដោ​ត​ប្រភេទ​ថ្មី​គឺ…

រាជធានី​ភ្នំពេញ ៖ គ្រប់​ប្រភេទ​នៃ​ស្រា​បៀរ​ស្ដោ​ត​ដែល​លោក​អ្នក​បាន​សាកល្បង ប្រាកដ​ជា​​មាន​រសជាតិ​មិន​ដូច​គ្នា​ទេ ។ ផលិតផល​ខ្លះ​ពិបាក​ទទួលទាន , ធ្វើ​ឆាប់​ស្រវឹង និង​មិន​សូវ​មាន​រសជាតិ​ជាដើម តែ​ឥឡូវនេះ​យើង​សូម​ណែនាំ​នូវ​ស្រា​បៀរ​ស្ដោ​ត​ប្រភេទ​ថ្មី​គឺ Barrley Black ដែល​ត្រូវ​បាន​ផលិត​ឡើង​តាម​រូបមន្ដ​ទំនើប​ពី​អឺរ៉ុប ដោយ​ប្រើប្រាស់​ស្រូវ​សាលី​ចំនួន​៤​ប្រភេទ​ផ្សេង​គ្នា ធ្វើ​ឲ្យ​គ្រប់​ដំណក់​នៃ​ស្រា​បៀរ​មាន​រសជាតិ​សម្បូរ​បែប ស្រួល​ពិសា និង​ជួយ​បង្កើន​ថាមពល ។

ស្រា​បៀរ​ស្តោ​ត Barrley Black ផ្សំ​ឡើង​ពី​ស្រូវ​សាលី pilsner malt ចំនួន​ពីរ​ប្រភេទ​, ស្រូវ​​សាលី​ពណ៌​ខ្មៅ Roasted Malt ឬ ROAST 1400 និង​ស្រូវ​សាលី Caramelized malt ឬ Special B malt ដែល​នាំ​ចូល​ពី​ប្រទេស​ប៊ែ​ល​ហ្ស៊ិ​ក ប្រទេស​ដា​ណឺ​ម៉ាក ប្រទេស​ហូ​ឡង់ និង​ប្រទេស​បារាំង ដែល​ស្រូវ​សាលី​ទាំង​បួន​ប្រភេទ​នេះ ជា​ធាតុ​ផ្សំ​ចាំបាច់​បំផុត​សម្រាប់​ផលិត​ចេញ​ជា​ស្រា​បៀរ​ស្ដោ​ត​ដែល​មានគុណ​ភាពល្អ​ឥត​ខ្ចោះ គួប​ផ្សំ​នឹង​រូបមន្ដ​ផលិត​មាន​លក្ខណៈ​ទំនើប ធ្វើ​ឲ្យ​រសជាតិ​កាន់តែ​ស្រទន់ ឈ្ងុយ​ឆ្ងាញ់ និង​ងាយស្រួល​ពិសា​ជាង​ស្រា​បៀរ​ស្តោ​ត​ដ៏​ទៃ ។

សូម​សាកល្បង Barrley Black នៅ​ថ្ងៃនេះ លោក​អ្នក​មិន​ត្រឹមតែ​ទទួល​បាន​រសជាតិ​ប្លែក និង​ស្រទន់​ជាប់មាត់​ប៉ុណ្ណោះ​ទេ ថែម​ទាំង​ធ្វើ​ឲ្យ​ពិធី​ជួបជុំ​របស់​លោក​អ្នក​កាន់តែ​សប្បាយ​​រីករាយ និង​ស្និទ្ធស្នាល​ជាទី​បំផុត ជាមួយ​គ្រប់មុខ​ម្ហូប​កាន់តែ​ឆ្ងាញ់ គ្រប់​ពេល​វេលា​កាន់តែ​រីករាយ ជាមួយ​រសជាតិ​ដ៏​ស្រទន់​របស់​ស្រា​បៀរ​ស្តោ​ត Barrley Black៕ ដោយ​សហការ

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ