ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ពង​ទា​ប្រៃ​ មិន​ត្រឹមតែ​ឆ្ងាញ់​ទេ​! អត្ថប្រយោជន៍ ៣ យ៉ាង​ដែល​មនុស្ស​ជា​ច្រើន​មើល​រំលង

3 អាទិត្យ មុន

ទោះបីជា​ត្រូវ​បាន​កែ​ច្នៃ​ដោយ​អំបិល​ក៏​ដោយ ពង​ទា​ប្រៃ​នៅ​តែ​រក្សា​បាន​នូវ​តម្លៃ​អាហារូបត្ថម្ភ​គួរ​ឲ្យ​ចាប់អារម្មណ៍​បំផុត​។ ការ​ទទួលទាន​ក្នុង​កម្រិត​មធ្យម អាច​ជួយ​សុខភាព​បាន​ច្រើន ជា​ពិសេស​ផ្នែក​ប្រូតេអ៊ីន និង​សារធាតុ​រ៉ែ ។ នេះ​បើ​យោង​តាម​ការ​ចុះ​ផ្សាយ​របស់​សារព័ត៌មាន​បរទេស​។ ខាងក្រោម​នេះ​ជា​អត្ថប្រយោជន៍​សំខាន់​ៗ​ទាំង ៣៖…

ទោះបីជា​ត្រូវ​បាន​កែ​ច្នៃ​ដោយ​អំបិល​ក៏​ដោយ ពង​ទា​ប្រៃ​នៅ​តែ​រក្សា​បាន​នូវ​តម្លៃ​អាហារូបត្ថម្ភ​គួរ​ឲ្យ​ចាប់អារម្មណ៍​បំផុត​។ ការ​ទទួលទាន​ក្នុង​កម្រិត​មធ្យម អាច​ជួយ​សុខភាព​បាន​ច្រើន ជា​ពិសេស​ផ្នែក​ប្រូតេអ៊ីន និង​សារធាតុ​រ៉ែ ។ នេះ​បើ​យោង​តាម​ការ​ចុះ​ផ្សាយ​របស់​សារព័ត៌មាន​បរទេស​។

ខាងក្រោម​នេះ​ជា​អត្ថប្រយោជន៍​សំខាន់​ៗ​ទាំង ៣៖

ជា​ប្រភព​ប្រូតេអ៊ីន​គុណភាព​ខ្ពស់​៖ ពង​ទា​ប្រៃ​នៅ​តែ​មាន​ប្រូតេអ៊ីន​ខ្ពស់​ដូច​ពង​ទា​ស្រស់​ដែរ​។ ប្រូតេអ៊ីន​នេះ​សំខាន់​ណាស់​សម្រាប់​ជួសជុល និង​កសាង​សាច់ដុំ និង​ជាលិកា​ផ្សេង​ៗ​ក្នុង​រាង​កាយ​។
សម្បូរ​វីតាមីន និង​សារធាតុ​រ៉ែ​សំខាន់​ៗ៖ វា​មាន​វីតាមីន A, D និង​កាល់ស្យូម ដែល​ជួយ​ថែរក្សា​ឆ្អឹង និង​ភ្នែក​ឱ្យ​រឹង​មាំ​។ ក្រៅពី​នេះ ក៏​មាន​ផូស្វ័រ និង​ជាតិ​ដែក​ជួយ​ដល់​ចរាចរណ៍​ឈាម​។

ជំនួយ​គ្រប់គ្រង​ជាតិ​សូ​ដ្យូ​ម​ក្នុង​អាហារ​៖ ការ​ប្រើប្រាស់​ពង​ទា​ប្រៃ​ជា​គ្រឿងផ្សំ (​ដូច​ជា​សាឡាដ ឬ​បន្លែ​បំពង​) អាច​ជួយ​បង្កើន​រសជាតិ​អាហារ​បាន​យ៉ាង​ងាយស្រួល ដោយ​មិន​ចាំបាច់​បន្ថែម​អំបិល ឬ​ទឹកជ្រលក់​ផ្សេង​ទៀត​។ នេះ​ធ្វើ​ឲ្យ​អ្នក​ងាយស្រួល​គ្រប់គ្រង​បរិមាណ​សូ​ដ្យូ​ម​សរុប​ក្នុង​ចាន​អាហារ​របស់​អ្នក​។
ចំណាំ​៖ សូម​ទទួលទាន​ក្នុង​បរិមាណ​ល្មម​ដើម្បី​ទទួល​បាន​អត្ថប្រយោជន៍​ពេញលេញ​៕

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ