ការស្រាវជ្រាវថា ស្រាក្រហម និងតែខ្មៅ ជួយប្រយុទ្ធប្រឆាំងនឹងជំងឺបាន
សម្រាប់អ្នកដែលចូលចិត្តផឹកស្រាក្រហម និងតែខ្មៅឥឡូវនេះ
សម្រាប់អ្នកដែលចូលចិត្តផឹកស្រាក្រហម និងតែខ្មៅឥឡូវនេះ
សម្រាប់អ្នកដែលចូលចិត្តផឹកស្រាក្រហម និងតែខ្មៅឥឡូវនេះមានហេតុផលសំខាន់មួយទៀតដែលអ្នកអាចរីករាយក្នុងការទទួលទានភេសជ្ជៈនេះ ។
ក្រុមអ្នកវិទ្យាសាស្ត្រនៅសាកលវិទ្យាល័យវេជ្ជសាស្ត្រវ៉ាស៊ីនតោន សហរដ្ឋអាមេរិកបានរកឃើញថាសមាសធាតុ flavonoids ដែលមាននៅក្នុងតែខ្មៅ និងស្រាក្រហមអាចជួយឱ្យបាក់តេរីក្នុងពោះវៀនប្រយុទ្ធប្រឆាំងនឹងជំងឺឆ្លង និងទប់ស្កាត់ជំងឺផ្តាសាយធ្ងន់ ។
យោងតាមលោក Ashley Steed អ្នកដឹកនាំការស្រាវជ្រាវនេះបាននិយាយថាសមាសធាតុ flavonoids ជួយគ្រប់គ្រងប្រព័ន្ធភាពស៊ាំដើម្បីប្រយុទ្ធប្រឆាំងនឹងការឆ្លងមេរោគដោយធ្វើការជាមួយពពួកមីក្រូនៅក្នុងពោះវៀនគឺបាក់តេរីក្លូសទ្រីដ្យូម ។
លោក Steed និយាយថាសមាសធាតុ Flavonoids ជាទូទៅមាននៅក្នុងចំណីអាហាររបស់យើង ដូច្នេះការជាប់ពាក់ព័ន្ធដ៏សំខាន់នៅក្នុងការសិក្សារបស់យើងគឺថាសមាសធាតុ flavonoids ប្រហែលជាធ្វើការជាមួយពពួកមីក្រុងក្នុងពោះវៀនដើម្បីការពារយើងពីជំងឺគ្រុនផ្តាសាយ និងការឆ្លងមេរោគដទៃទៀត ។
សមាសធាតុ Flavonoids ត្រូវបានរកឃើញនៅក្នុងតែខ្មៅ ស្រាក្រហម និងផ្លែប្លូបឺរី ។ ក្នុងអំឡុងពេលនៃការស្រាវជ្រាវការទទួលទានរបបអាហារដែលសម្បូរទៅដោយសមាស flavonoids មិនគ្រប់គ្រាន់នោះទេ អ្នកស្រាវជ្រាវក៏បានរកឃើញថាអ្នកត្រូវការអតិសុខុមប្រាណនៅក្នុងពោះវៀនដែលអាចប្រើប្រាស់សមាសធាតុ Flavonoids នេះដើម្បីគ្រប់គ្រងការឆ្លើយតបនៃប្រព័ន្ធភាពស៊ាំ។
ការស្រាវជ្រាវនេះត្រូវបានធ្វើឡើងដោយក្រុមអ្នកស្រាវជ្រាវពិសោធន៍លើសត្វកណ្តុរ ។ ទោះជាយ៉ាងណាក្តី ការសិក្សានេះមិនទាន់បានអនុវត្តលើមនុស្សទេ ៕
ចែករំលែកព័តមាននេះ