ក្រោយចូលទស្សនាផ្ទះបាយ KFC កាន់តែមានទំនុកចិត្តលើការទទួលទាន
រាជធានីភ្នំពេញ ៖ ហេតុអ្វីក៏ KFC មានភាពល្បីល្បាញខ្លាំងម្ល៉េះ ក្នុងការចម្អិនមានបំពង ? តើមានអ្វីដែលពិសេស ទើបធ្វើអោយ KFC មានភាពល្បីល្បាញរហូតដល់សព្វថ្ងៃនេះ ?
រាជធានីភ្នំពេញ ៖ ហេតុអ្វីក៏ KFC មានភាពល្បីល្បាញខ្លាំងម្ល៉េះ ក្នុងការចម្អិនមានបំពង ? តើមានអ្វីដែលពិសេស ទើបធ្វើអោយ KFC មានភាពល្បីល្បាញរហូតដល់សព្វថ្ងៃនេះ ?
រាជធានីភ្នំពេញ ៖ ហេតុអ្វីក៏ KFC មានភាពល្បីល្បាញខ្លាំងម្ល៉េះ ក្នុងការចម្អិនមានបំពង ? តើមានអ្វីដែលពិសេស ទើបធ្វើអោយ KFC មានភាពល្បីល្បាញរហូតដល់សព្វថ្ងៃនេះ ?
ការពីពេលថ្មីៗនេះ KFC បានអញ្ជើញអ្នកសារព័ត៌មានជាច្រើនចូលទស្សនានៅក្នុងផ្ទះបាយ ដើម្បីបានឃើញពីការរក្សាទុកសាច់មាន់ និងបានឃើញពីសកម្មភាពចុងភៅរបស់ KFC ប្រឡាក់សាច់មាន់ និងរបៀបចម្អិនសាច់មាន់ ។ ហើយតាមការសង្កេតជាក់ស្ដែង និងតាមការរៀបរាប់ពីអ្នកគ្រងគ្រងភោជនីយដ្ឋាន KFC ទើបដឹងថា សាច់មាន់ដែល KFC យកមកចម្អិនសម្រាប់អតិថិជនរបស់ខ្លួននោះ គឺមានប្រភពត្រឹមត្រូវ ច្បាស់លាស់ និងគួរអោយទុកចិត្ត គឺផ្គត់ផ្គង់ដោយក្រុមហ៊ុនផ្គត់ផ្គង់សាច់មាន់ក្នុងស្រុក ដែលជាសាច់មាន់ស្រស់ និងមានគុណភាពខ្ពស់ ។
តាមការរៀបរាប់ពីសំណាក់លោក អ៊ិន ប៊ុនយ៉ុម អ្នកគ្រប់គ្រងភោជនីយដ្ឋាន KFC បានអោយដឹងថា រាល់សាច់មាន់ដែលទទួលយកពីក្រុមហ៊ុនផ្គត់ផ្គង់សាច់មាន់ក្នុងស្រុក សុទ្ធតែមានកាលបរិច្ឆេទប្រើប្រាស់ត្រឹមត្រូវ បើលើសរយៈពេលប្រើប្រាស់សូម្បីតែកន្លះម៉ោង ក៏ KFC មិនចម្អិនជូនអតិថិជនរបស់ខ្លួនដែរ ។ ចំពោះការរក្សាទុកសាច់មាន់វិញនោះ KFC ក៏មានកន្លែងរក្សាទុកត្រឹមត្រូវ មានទូរក្លាស្សេ រក្សាសីតុល្យហភាពទៅតាមស្តង់ដាត្រឹមត្រូវច្បាស់លាស់ ។
ងាកមកការចម្អិនអាហារនៅក្នុងភោជនីយដ្ឋាន KFC វិញ គឺធ្វើអ្វីស្របទៅតាមក្បួនរបស់ KFC ទូទាំងពិភពលោក ជាក់ស្ដែងរបៀបនៃការប្រឡាក់សាច់ជាមួយគ្រឿងផ្សំ១១មុខ ដែលធ្វើអោយ KFC ល្បីល្បាញលើពិភពលោកមកដល់សព្វថ្ងៃ ក៏មានវិធីធ្វើតែមួយជាពិសេសនោះ គឺចង្ក្រានសម្រាប់បំពងសាច់មាន់ ក៏ត្រូវស្របទៅតាមស្ដង់ដាផងដែរ ។ ជាឧទាហរណ៍សាច់មាន់នីមួយៗត្រូវចម្អិនរយៈពេល១៥នាទី មិនអោយលើស មិនអោយខ្វះ បើទោះបីជាភ្ញៀវសុំអោយចម្អិនយូរបន្តិច ក៏ខាងចុងភៅមិនអាចធ្វើតាមបាននោះទេ ព្រោះបើមិនដូច្នោះទេ រស់ជាតិដើមរបស់ KFC នឹងបាត់បង់ ។ សរុបមករាល់ដំណាក់កាលនីមួយៗនៅក្នុងដំណើរការចម្អិនសាច់មាន់របស់ KFC សុទ្ធតែធ្វើទៅតាមក្បួនខ្នាត និងប្រកបដោយអនាម័យ ចាប់តាំងពីមុនពេលចម្អិនរហូតដល់អាហារត្រូវបានលើកជូនភ្ញៀវទទួលទាន។
គួរបញ្ជាក់ថា អ្នកសារព័ត៌មានទាំងអស់ដែលបានចូលទស្សនាក្នុងផ្ទះបាយ KFC សុទ្ធតែបានសរសើរ និងនិយាយថា ចាប់ពីថ្ងៃនេះទៅ ការទទួលទានសាច់មាន់ និងអាហារផ្សេងទៀតនៅក្នុង KFC លែងមានអ្វីដែលត្រូវបារម្ភទៀតហើយ ទាំងគុណភាពសាច់ និងការចម្អិនរបស់ចុងភៅ គឺសុទ្ធតែមានអនាម័យ និងស្របទៅតាមស្ដង់ដារបស់ KFC ទូទាំងពិភពលោកលោក ។
នេះគឺជាសកម្មភាពនៅក្នុងទស្សនកិច្ចផ្ទះបាយ KFC ៖ https://www.facebook.com/KFCCambodia/videos/vb.159728924070362/1347354215307821/?type=3&theater៕
ចែករំលែកព័តមាននេះ