រាជធានីភ្នំពេញ ៖ លោក Frank Evers អ្នកជំនាញរបស់ស្រាបៀរ Heineken បានមកប្រទេសកម្ពុជា និងបង្ហាត់បង្ហាញដល់បុគ្គលតាមបារ និងហាងនានា ក្នុងរាជធានីភ្នំពេញ ពីរបៀបចាក់ស្រាបៀរដោយរក្សានូវគុណភាពល្អឥតខ្ចោះ និងរសជាតិខ្ពស់ ។ ការបង្ហាត់បង្ហាញពីរបៀបចាក់ស្រាបៀរនេះ ធ្វើឡើងនៅអគារភ្នំពេញថៅវើរ ជាន់ទី២២ កាលពីថ្ងៃទី២៦ មករា ២០១៦ ។
លោក Frank Evers អ្នកជំនាញស្រាបៀររបស់ក្រុមហ៊ុនស្រាបៀរ Heineken រូបនេះ បានឱ្យដឹងថា ស្រាបៀរ Heineken ជាស្រាបៀរម្យ៉ាងដែលមានការផលិត និងត្រួតពិនិត្យត្រឹមត្រូវ ជាក់ស្ដែងស្រាបៀរនេះ ត្រូវបានត្រួតពិនិត្យរាប់រយដងមុននឹងបញ្ចេញលក់មកដល់ដៃអ្នកពិសា ប៉ុន្តែអ្នកពិសារមួយចំនួនមិនបានដឹងពីរបៀបចាក់ស្រាបៀរយ៉ាង ដើម្បីឱ្យមានរសជាតិល្អ និងមានគុណភាពនោះទេ ។ ប្រសិនបើអ្នកពិសាមិនបានដឹងពីរឿងនេះ វាគឺជារឿងមួយឥតប្រយោជន៍ដែលក្រុមហ៊ុនខិតខំប្រឹងផលិតយ៉ាងល្អសម្រាប់អ្នកពិសា ។
គួរបញ្ជាក់ថា ដើម្បីធានាបាននូវគុណភាព និងភាពរីករាយនៅពេលទទួលទានស្រាបៀរដ្រាហ្វ Heineken ឱ្យមានរសជាតិដូចគ្នា មិនថា នៅទីណាឡើយ ទូទាំងពិភពលោក លោក Frank Evers បានបង្កើតវិធីសាស្ត្រដែលមានឈ្មោះថា Heineken Star Serve Ritual សម្រាប់បុគ្គលិកចាក់ស្រាបៀរទាំងអស់ ដើម្បីផ្ដល់នូវស្រាដ្រាហ្វ ដែលធានារសជាតិល្អផ្ដាច់គេ ។ វគ្គនីមួយៗនៅក្នុងកម្មវិធី Heineken Star Serve គឺមានសារសំខាន់ណាស់ ។ វិធីសាស្ត្រនៃ Star Serve ត្រូវបានបង្កើតឡើងដំបូងក្នុងឆ្នាំ១៨៨២ នៅសហរដ្ឋអាមេរិក ក្នុងការផ្ដើមចេញនូវការប្រឹងប្រែងឥតឈប់ឈររបស់ស្រាបៀរ Heineken ដើម្បីបំពេញចិត្តអតិថិជនរបស់ខ្លួន ។
Heineken ត្រូវបានចរាចរណ៍នៅក្នុងប្រទេស១៩៩ ជុំវិញពិភពលោក រួចមកហើយភាពស្រទន់ និងតុល្យភាពនៃរសជាតិត្រូវបានទទួលស្គាល់ថា រៀងរាល់ការចាក់ចូលកែវនៅតែមានរសជាតិ និងគុណភាពដូចគ្នា ។ Heineken ត្រូវបានទទួលស្គាល់ទូទាំងពិភពលោកផងដែរ នូវគំនិតនវានុវត្ត ៕
ចែករំលែកព័តមាននេះ