តម្លៃបន្លែក្នុងក្រុងបាងកកឡើងថ្លៃ5បាត
បាងកក ៖ តាមការឲ្យដឹងពីអាជីវករក្នុងផ្សារYingcharoen ក្រុងបាងកកនិយាយថាផលិតផលកសិកម្មបានឡើងថ្លៃជាមធ្យម៥បាត(០,១៤ដុល្លារ) ។
ក្នុងនោះតម្លៃស្ពៃក្តោប៣០បាត(០,៨៩ដុល្លារ)
បាងកក ៖ តាមការឲ្យដឹងពីអាជីវករក្នុងផ្សារYingcharoen ក្រុងបាងកកនិយាយថាផលិតផលកសិកម្មបានឡើងថ្លៃជាមធ្យម៥បាត(០,១៤ដុល្លារ) ។
ក្នុងនោះតម្លៃស្ពៃក្តោប៣០បាត(០,៨៩ដុល្លារ)
បាងកក ៖ តាមការឲ្យដឹងពីអាជីវករក្នុងផ្សារYingcharoen ក្រុងបាងកកនិយាយថាផលិតផលកសិកម្មបានឡើងថ្លៃជាមធ្យម៥បាត(០,១៤ដុល្លារ) ។
ក្នុងនោះតម្លៃស្ពៃក្តោប៣០បាត(០,៨៩ដុល្លារ)ក្នុងមួយគីឡូក្រាម ស្ពៃចម្រុះ២៥បាត(០,៧៤ដុល្លារ) ក្នុង១គីឡូក្រាម ខ្ទឹមបារាំង១០០បាត(២,៩ដុល្លារ) ក្នុង១គីឡូក្រាម ជីវ៉ាន់ស៊ុយ៥៥បាត(១,៦៣ដុល្លារ) ។ ក្រូចឆ្មារខ្នាតកណ្តាល៨បាត(០,២៣ដុល្លារ)មួយផ្លែ។ លើសពីនេះសាច់ជ្រូក១៣០-១៣៥បាត(៣,៨៦-៤ដុល្លារ)ក្នុងមួយគីឡូក្រាម ខណៈមាន់មូល៧០បាត(២,០៧ដុល្លារ)ក្នុង១ក្បាល ។ ស៊ុតមួយសម្រាប់៣០-៤២បាត(០,៨៩-១,២៤ដុល្លារ) ។
អាជីវករម្នាក់នៅផ្សារខាងលើបានលើកឡើងថា ការឡើងថ្លៃនេះផ្អែកតាមស្ថានភាពនៃគ្រោះរីងស្ងួតកាលពីសបា្តហ៍មុនដែលបណ្តាលឲ្យចំណីអាហារឆាប់ខូចលឿនជាងសព្វមួយដងហើយក៏មានការបន្ថយការផ្គត់ផ្គង់លើទីផ្សារ ។ជាការកត់សម្គាល់ឃើញថា តម្លៃក្រូចបានឡើង១២០-១៣០បាត(៣,៥៦-៣,៨៦ដុល្លារ)/គីឡូក្រាម ខណៈទំនិញដទៃលក់តាមតម្លៃដែលបានណែនាំដោយនាយកដ្ឋានពាណិជ្ជកម្មផ្ទៃក្នុង ៕
ចែករំលែកព័តមាននេះ